Η Γενική Κλινική Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου ιδρύθηκε το 1967 και για περισσότερο από 45 χρόνια αποτελεί ένα πρότυπο ιδιωτικό ιατρικό κέντρο τόσο για το νομό Αιτ/νίας όσο και για την ευρύτερη περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων νήσων .Η κλινική στελεχώνεται από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και διαθέτει υψηλών προδιαγραφών τεχνολογικό εξοπλισμό. Έχει δυναμικότητα 120 κλινών σε κατηγορίες δωματίων από τρίκλινα έως μονόκλινα και διαθέτουν πλήρη ιατρική και ξενοδοχειακή υποδομή.

Λειτουργούν τα εξής τμήματα:

- Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ)

- Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (ΜΤΝ)

- Καρδιολογικό τμήμα

- Παθολογικό τμήμα

- Χειρουργικό τμήμα

- Ουρολογικό τμήμα

- Ορθοπαιδικό τμήμα

- Οφθαλμολογικό τμήμα

- Μαιευτικό / Γυναικολογικό τμήμα

Η κλινική και τα τμήματά της είναι ανοιχτή και δέχεται περιστατικά  επέιγοντα και τακτικά 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο και διαθέτει ασθενοφόρο για τη μετακίνηση των ασθενών.

Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις της Κλινικής λειτουργεί σύγχρονο Μικροβιολογικό εργαστήριο καθώς και Αξονικός και Μαγνητικός Τομογράφος.

Για μεγαλύτερη διευκόλυνση των ασθενών μας η κλινική διαθέτει σύμβαση με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) τόσο για εξωτερικούς όσο και για εσωτερικούς ασθενείς.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

Previous ◁ | ▷ Next

 

© 2013 Γενική κλινική- Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου / Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας ανήκει (C) στη Γενική Κλινική "Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου" Α.Ε.