Σχεδιασµένα στα πρότυπα των πιο σύγχρονων και αυστηρών διεθνών προδιαγραφών, τα χειρουργεία είναι διαµορφωµένα µε τέτοιο τρόπο ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος ανάπτυξης µικροβίων. Εξοπλισµένα µε µηχανήµατα υψηλής τεχνολογίας, άρτια εκπαιδευµένο νοσηλευτικό προσωπικό και διακεκριµένους χειρουργούς όλων των ειδικοτήτων. Στα χειρουργεία του Ιπποκρατείου Ιδρύματος Αγρινίου µπορεί να αντιµετωπιστεί όλη η γκάµα της γενικής χειρουργικής.
Επίσης έχει αναπτυχθεί τµήµα λαπαροσκοπικής χειρουργικής από εξειδικευµένους χειρουργούς, στο αντικείµενο της «προχωρηµένης» λαπαροσκοπικής χειρουργικής.
Ακόµα υπάρχει τµήµα «one day clinic» χειρουργικής, στο οποίο ο ασθενής αφού πραγµατοποιήσει τον απαραίτητο προεγχειρητικό έλεγχο, χειρουργείται αυθηµερόν και την επόµενη µέρα παίρνει εξιτήριο (κήλες, αιµορροϊδες, βιοψίες, κ.λ.π. ) Η Χειρουργική Κλινική είναι στελεχωμένη με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και διαθέτει 2 αίθουσες χειρουργείων όπου πραγματοποιούνται καθημερινά περιστατικά από όλο το φάσμα της χειρουργικής τόσο της κλασσικής όσο και της λαπαροσκοπικής .Στη Χειρουργική Κλινική πραγματοποιούνται επεμβάσεις όπως:

- σκωληκοειδεκτομή
- χολοκυστεκτομή (ανοιχτή και λαπαροσκοπική )
- αποκατάσταση κήλης ( βουβωνοκήλη, οσχεοκήλη, ομφαλοκήλη, επιγαστρική, κοιλιοκήλη, υδροκήλη κτλ )
- θυροειδεκτομή
- αφαίρεση τριχοκυστικού συριγγίου
- διαστολή ραγάδας πρωκτού
- αιμορροιδεκτομή
- σαφηνεκτομή
- αφαίρεση σπίλου , μελανώματος
- αφαίρεση σμηγματογόνου κύστης
- αφαίρεση λιπώματος
- διάνοιξη αποστήματος
- ονυχεκτομή
- συρραφή θλαστικού τραύματος κτλ-λήψη βιοψίας

Previous ◁ | ▷ Next

 

© 2013 Γενική κλινική- Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου / Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας ανήκει (C) στη Γενική Κλινική "Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου" Α.Ε.